Пържени филийки с бекон и мед

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
872
28/01/2019
"Бекон и мед - неочаквано вкусна комбинация, особено поднесена върху пържена филийка "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо581
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Подредете слайсовете пушен бекон в тава върху хартия за печене. Подправете с черен пипер и ги поставете в загрята фурна на 190 градуса, докато станат хрупкави.

Разбийте яйцата, посолeте, добавете готварската сметана и прясното мляко и разбийте добре сместа.

Извадете семената на половин шушулка ванилия, разделете сместа на две части и добавете ванилията само в едната. Добавете по една лъжичка бакпулвер и в двете смеси.

Загрейте мазнина в тигана. Потопете филийките в сместа и ги изпържете до златисто.

Гарнирайте соления вариант филийки с разбити крема и бяло сирене, с хрупкавия бекон и полейте с мед или сладко отгоре. Гарнирайте сладките филийки с мед, сладко или пудра захар.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар