Салата Айсберг с рулца от раци

28/01/2019
Дарина Иванова
отДарина ИвановаГотвач20510461
"Любима на всички, които са я опитали - свежа салата айсберг с рулца от раци и сос Тартар "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 146
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте листата от салата айсберг и ги оставете да се отцедят, докато приготвите другите съставки.

Измийте краставицата и я нарежете на четвъртинки, нарежете моркова на ленти с помощта на ренде.

Оставете рибата тон също да се отцеди. Обелете рулцата от раци и ги нарежете на колелца.

Започнете със сглобяването на салатата. Това количество е за две салати.

Накъсайте с ръка айсберга, отгоре изсипете краставиците и морковите, добавете желаното количество от сос тартар и разбъркайте.

След това добавете и рулцата заедно с рибата тон добавете сол, зехтин и сока от половин лимон.

Разбъркайте преди да поднесете.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар