Априлска супа

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
3412k6701
Априлска супа
Снимка: Ася Заевска
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.

Необходими Продукти

  • свински гърди - 300 г
  • праз - 1 стрък
  • ориз - 1/2 ч.ч.
  • зелев сок - 1 л.
  • вода - 1 л.
  • чубрица
  • сол
  • черен пипер
  • люти чушки - 1 бр.
  • олио - 5 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на малки късчета и праза на ситно.

Загрейте олиото в тенджера и ги прехвърлете в нея. Запържете за 3-4 мин и добавете ориза.

Разбъркайте и залейте със зелевия сок и водата.

Овкусете с подправките, добавете и лютивото чушле.

Оставете чорбата със свинско да къкри на среден огън за около час :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: