Пилешки кюфтенца с къри на тиган

04/02/2019
"Такива вкусни пилешки кюфтенца с къри не се гледат, те се ядат, а рецептата винаги може да си запишете "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца245
  • Преглеждания за седмицата84
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го смелете на кайма. Сложете го в голяма купа. Нарежете лук, чесъна и магданоза на дребно. Ако имате кухненски робот, то сложете ги заедно в каната и ги смелете.

Сложете всичко в купата заедно с подправките. С ръце омесете каймата, докато започне да става на парцали. Завийте в стреч фолио и оставете в хладилника за няколко часа.

Извадете и оформете кюфтенца. Загрейте тиган и сложете малко зехтин на дъното.

Сложете пилешките кюфтенца и ги изпечете от двете страни до златист загар на среден котлон.


Поднесете с желана от вас гарнитура.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар