Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Крехки пържоли на грил тиган с горчица

Крехки пържоли на грил тиган с горчица

Мария СимоваМария Симова
Автор
2k20k4k24
Крехки пържоли на грил тиган с горчица
Снимка: Мария Симова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Просто мажете с горчица и запечатвате на грил тиган - оставяме на вашата съвест да прецените колко пържолки ще изядете"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • сол - на вкус
  • олио - 2 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите на тънко с чукче, полейте ги с олиото, поръсете със сол и черен пипер на вкус. Добавете горчицата и добре втрийте подправките, чрез масажиране.

Загрейте грил тигана и леко намажете с мазнина. Поставете пържолите върху много добре нагретия тиган и печете до златисто кафяво от двете страни.

Готовите пържоли поставете в съд с капак за 10 минути да се задушат. Стават много бързо, сочни, крехки и много вкусни пържоли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: