Салата с резене

12/02/2019
Зорица
отЗорицаМастър Шеф88124526614
"Не салати правим ние, а творим истинска кулинарни шедьоври за всички вкусове "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо597
  • Преглеждания за месеца142
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • фенел - 2 глави
  • зелена салата - 1 малка
  • червен лук - 1 глава
  • царевица - 60 г от консерва
  • риба тон - 80 г в зехтин, от консерва
  • сол
  • винен оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главите фенел се почистват и измиват. Нарязват се на тънки ивички или колелца на V-образно ренде. Червеният лук се обелва и също се нарязва на тънки колелца.

Зелената салата се измива, отцежда от водата и се нарязва на ленти.

Царевицата се отцежда от водата и се добавя към салатата.

Накрая се добавя рибата тон заедно със зехтина, салатата се посолява и подправя с винен оцет.

се хубаво и се поднася украсена с листенцата от фенела!

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар