Печени кюфтета с моркови и плънка

24/02/2019
"Печени, с плънка и аромат, заради който ви се иска да зарежете всичко и веднага да ги опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо964
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме моркови и лук, морковът се рендосва на едро, лукът се реже на ситно и омесваме каймата с останалите продукти.

Кисели краставички се нарязват на малки кубчета, кашкавала на малки плочки.

Оформят се кръгли кюфтета, които се нареждат в тава върху хартия за печене. Ако нямате може и върху хартия.

С пръсти се оформя отвор в средата като ямичка и пълним с кисели красатвички, а отгоре плочка кашкавал.

Печем в загрята фурна на 200 градуса за 30 -35 минути до готовност. Изваждат се в чиния.

Сервираме с домашна руска салата и питка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар