Кантучини с овесени ядки (италиански двойно запечени сладки)

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Помощник Готвач
142
314
352
179
15/03/2019
"За най-специалните хора само най-доброто - уникални италиански двойно препечени сладки, познати на ценителите още като кантучини с овесени ядки"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 486
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кантучини

Начин на приготвяне

Сушените кайсии и бадемите нарежете на малки парченца. Разбъркайте всички продукти.

В малка тавичка върху хартия за печене оформете две рула. Запечете на 180 градуса с вентилатор. Извадете от фурната.

Нарежете на филийки и върнете във фурната за още 5 мин.

Стават много вкусни и хрупкави бишкоти.

За повече сладост на кантучините добавете и пресни фурми (5-10бр).

Мерителни лъжици с купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мерителни лъжици с купа
14.00 лв.
10.00 лв.
Виж ››

Страхотен комплект от мерителни лъжици с купа. Може да измерите точно сухи или течни съставки, и да ги сипете директно в купата. Имате 5 лъжици с различна вместимост и цветове.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар