Картофени цървули аламинут

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
13/04/2013
"За да приготвите тези вкусни картофени цървули, трябва да разварите леко картофите, иначе няма да станат така неустоимо вкусни"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44 196
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в олиото настъргания лук и чесън за кратко, добавете ситно нарязания бекон и след като и той се запръжи, добавете каймата. Бъркайте, докато се раздроби добре и овкусете с подправки. Оставете сместа да се охлади и я разбъркайте с яйцата.

Разполовете полусварените големи картофи. Издълбахте ги в средата и напълнете със сместа. Подредете ги в тава и сложете да се изпекат за около 20 минути или до готовност на 200 градуса загряна фурна. Може да долеете малко водичка в тавата.

Поднесете картофените цървули със сос по избор. Добре вървят със сметанов или чеснов сос.

Рейтинг

5 23
4 4
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
аз
аз
07.08.2013 16:37
със сурови картофи ще трябва много време.
1
0
Роза Папазова
Роза Папазова
06.06.2013 21:28
Интересно като идея,само че ще опитам със сурови картофи!
1
0