Зелена салата с червено цвекло и овче сирене

17/03/2019
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаИноватор35716121001
"Когато всички съставки на салатата са вкусни поотделно, съчтанието им със сигурност е просто великолепно"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелената салата се нарязва или накъсва на парчета и се поставя в купа. Овкусява се лекичко със зехтин и хималайска сол.

Преместваме овкусената маруля в салатена чиния. Върху нея натрошаваме овчето сирене и добавяме печено червено цвекло, нарязано на парченца.

Поръсваме зелената салата с натрошени орехови ядки и печено тиквено семе.

Сервираме салатата с цвекло с резен лимон за допълнително овкусяване.

Бележка: За да стане по-богата и хранителна салатата, към нея може да добавите и твърдо сварено яйце. Комбинацията от различни вкусове е интересна, много вкусна и определено си струва да опитате.

Добър апетит! подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар