Вкусен грах със свинско месо

27/03/2019
"Вкусна класика издържала проверката на времето и няколко поколения лакомници - Вкусен грас със свинско месо"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 699
  • Преглеждания за месеца1318
  • Преглеждания за седмицата99
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки хапки.

В широка тенджера сипете мазнина и я сложете да загрее. Сложете месото и го запържете до златисто. Прибавете брашното и енергично разбърквайте, докато се запържи и то.

Добавете червения пипер и разбъркайте. Започнете бавно да сипвате около 1 л вода, като не спирате да бъркате. Прибавете замразения грах, нарязаните моркови, рендосаните домати и нарязаните скилидки чесън.

Разбъркайте свинското с грах и оставете да къкри под капак около 40 минути.

Като 10 минути преди да изключите граха със свинско месо, добавите нарязания копър и сол на вкус.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар