Вкусен грах със свинско месо

27/03/2019
"Вкусна класика издържала проверката на времето и няколко поколения лакомници - Вкусен грас със свинско месо"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 849
  • Преглеждания за месеца1297
  • Преглеждания за седмицата136
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки хапки.

В широка тенджера сипете мазнина и я сложете да загрее. Сложете месото и го запържете до златисто. Прибавете брашното и енергично разбърквайте, докато се запържи и то.

Добавете червения пипер и разбъркайте. Започнете бавно да сипвате около 1 л вода, като не спирате да бъркате. Прибавете замразения грах, нарязаните моркови, рендосаните домати и нарязаните скилидки чесън.

Разбъркайте свинското с грах и оставете да къкри под капак около 40 минути.

Като 10 минути преди да изключите граха със свинско месо, добавите нарязания копър и сол на вкус.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар