Друсан кебап по самоковски

ВенциславаВенциславаНовак
24/09/2012
"Не се шегуваме, за да стане кебапът вкусен, наистина трябва да се друса яко "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 502
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и нарязани на дребно червени домати.

Похлупват се и се задушават до омекване, като от време на време тенджерата се тръска с двете ръце. Добавят се виното, нарязаните лютиви чушки, червеният пипер, чубрицата и сол на вкус.

След 2-3 минути кебапът е готов за поднасяне.

Рейтинг

5 7
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар