Агнешки паприкаш

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
326
58
78
03/05/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 327
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 1/2 агнешки бут
  • лук - 2 глави
  • масло - 3 с.л.
  • червен пипер - 2 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете агнешкия бут и го нарежете на малки парченца.

Загрейте маслото на силен огън и запържете в него нарязания на филии лук. Когато лукът омекне добавете и предварително посоленото агнешко месо. Поръсете с червения пипер.

Намалете котлона и похлупете тенджерата. Задушавайте месото без да го разбърквате. От време на време добавяйте топла вода и разтърсвайте съда, за да не загори месото.

Задушавайте до омекване. Поднесете със зеленчуци по желание.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар