Начин на приготвяне
Нарежете бутертестото на малки правоъгълничета и ги изпечете в загрята фурна.
В 100 мл от млякото разтворете пудинга.
Загрейте останалото прясното мляко, добавете захарта. На тънка струйка прибавете ягодовия пудинг и при непрекъснато бъркане, гответе до сгъстяването му.
Разтворете желатина в студена вода и след като набъбне, го загрейте за кратко. Добавете го към пудинга.
В силиконова форма изсипете част от пудинга, наредете бутер правоъгълничета, след което отново изсипете пудинг, завършете с ред бутерки. Охладете бутер сладкиша.
С помощта на чиния, обърнете ябълковия сладкиш.
Гарнирайте бутер сладкиша със свежи ягоди и поръсете с кокосови стърготини.
Бутер сладкишът с ягодов пудинг е готов.