Салата от рукола с яйца и цвекло

11/05/2013
Ани
отАниНовак
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 590
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • рукола - 350 г
  • яйца - 2 - 3 яйца, сварени
  • червено цвекло - сварено червено цвекло 1 глава
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • оцет - 1 - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате хубаво руколата и я подсушете. Сложете я в купа. Обелвате и нарязвате на кубчета твърдо сварените яйца.

На едро ренде настържете свареното червено цвекло или го нарежете на тънки кръгчета. Смесете всичко в голяма купа. Сложете олиото, оцета и сол на вкус и разбъркайте.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

сашо
сашо
22.09.2013 17:39
браво!виждам зелена ябълка,може зехтин и балсамов оцет
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв