Салата от рукола с яйца и цвекло

Ани
Ани
Новак
11/05/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 785
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате хубаво руколата и я подсушете. Сложете я в купа. Обелвате и нарязвате на кубчета твърдо сварените яйца.

На едро ренде настържете свареното червено цвекло или го нарежете на тънки кръгчета. Смесете всичко в голяма купа. Сложете олиото, оцета и сол на вкус и разбъркайте.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
сашо
сашо
22.09.2013 17:39
браво!виждам зелена ябълка,може зехтин и балсамов оцет
0
0