Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Чили»Чили от свинско с фасул

Чили от свинско с фасул

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Чили от свинско с фасул1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • боб - бял 300 гр.
  • свинско месо - 500 гр. от бут
  • лук - 2 глави
  • чесън - 5 скилидки
  • люти чушки - 1 - 2 бр
  • доматен сок - 300 мл.
  • олио
  • сол
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белият боб се сварява.

Месото се нарязва на малки кубчета.

В олио запържваме лука, нарязан на полумесеци и чесъна.

Прибавяме месото и пържим на силен огън до зачервяване. Прибавяме лютите чушки, червен пипер, 1 ч. л. кимион и доматения сок. Добавя се и боба и всичко се вари още 10 - 15 мин.

Накрая поръсваме с риган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: