Орехово масло

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
878
7k
3k
2k
1
18/05/2019
"Перфектното допълнение към всяко печено месо - пригответе предварително и съхранявайте в хладилник "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо940
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Маслото, което ще използваме, трябва да е със стайна температура.

Орехите са предварително накиснати във вода. Отмиват се и се подсушават.

Смиламе ги в блендер на ситно, заедно с кората и 1-2 с.л. от цитруса.

Аз прибавям риган и мащерка, защото ще използвам това масло за овкусяване при печенето на пилешко, пуешко или патешко месо.

Използвайте ароматните подправки според дадената рецепта, за да подхождат на ястието. Овкусяваме с малко сол и черен пипер и прибавяме мекото масло.

Смиламе до хомогенност.

Сместа разстиламе върху стреч фолио и я завиваме на руло. Прибираме я в хладилната камера.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар