Начин на приготвяне
Маслото се слага в керамична форма и без да се похлупва, се държи 1 мин при 600 Вт.
Към него се прибавя ситно нарязаният лук, похлупва се и се задушава 1 мин при 600 Вт.
Морковите се почистват и се настъргват на едро.
Прибавят се заедно с дребно нарязаните картофи и месния бульон.
Похлупва се и се държи 7 мин при 600 Вт.
Зеленчуците се пасират с миксер и се слагат подправките.
Каймата се омесва добре с яйцето, накиснатия и добре изцеден хляб, ситно нарязания лук и солта.
Оформят се малки топчета, които се слагат между два листа пергаментова хартия и се държат 5 мин при 600 Вт, като по средата се обръщат.
Супата се разпределя в две купички, прибавят се топчетата и се поръсва с нарязан магданоз.
Забележка: Ако притежавате комбинирана микровълнова печка, вместо да печете топчетата с пергаментова хартия, включете грила за 1 мин при 600 Вт.