Разядка с печен патладжан и сирене

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67376021515
09/06/2019
"Гледаме тази разядка и една мисъл не ни дава мира - не е ли редно да се казва разпийка "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо977
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните и камбите се изпичат и слагат в съд с похлупак, за да се задушат и по-лесно обелят.

В купа се счуква чесънът с малко сол. В купата се слагат почистените и накълцани на дребно печени патладжани.

Прибавя се олиото и оцетът.

Сместа се разбърква и с помощта на лъжица се разпределя в обелените камби, които служат като чинийки.

Сиренето се натрошава върху разядката с патладжан, а може и да се смеси с патладжана.

Накрая разядката с печен патладжан и сирене се декорира с листа пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Габриела
Габриела
09.06.2019 19:58
Супер мезенце :))
0
0