Спагети Болонезе

12/03/2017
"Вкусни спагети Болонезе по безотказна оригинална рецепта!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
121 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо884 634
  • Преглеждания за месеца21615
  • Преглеждания за седмицата3144
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена121

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Спагетите се варят в подсолена вода, когато са готови, се отцеждат.

В тенджерка се запържва лукът до златисто, после се добавя каймата и се натрошава.

Добавят се подправките и се бърка.

После доматите се обелват и се настъргват при каймата. Бърка се и се вари, докато не се сгъсти.

Сосът се излива при спагетите и се разбърква.

Рейтинг

5 34
4 12
3 6
2 9
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Христо Славейков
Хубава рецепта, но малко мързеливо написана, така че сами да се сещаме и импровизираме............!
1
0
Яница Николова
Вкусни!
1
1
Потребител#179600
Липсва червеното вино за соса,и не е написано,че соса се вари близо 3 часа,като не се покрива с капак тенджерата,а се изрязва кръгло парче домакинска хартия с диаметър колкото на тенджерето и се поставя директно върху соса.Огъня трябва да е много слаб,едвам да ври.
7
9
Яни Атанасов
Яни Атанасов
14.01.2021 19:12
3 часа!! Да не печете прасе или агне. Това е сос, не му трябват повече от 30-40 мин. Мисля, че рецептата която знаете ви е заблудила доста. Надявам се, че не сте я приготвяли много пъти.
0
2