В какво да запържим каймата? something missing from the show?!
28.05.2023 10:00
1
Rositsa Ivanova
Страшният пропуск с двете лъжици олио е запълнен
09.08.2023 17:46
Анонимен
Прекръсти рецептата..че ще продължават да ти се подиграват хората. Далеч е на килиметри от Италианското Болонезе..
23.06.2022 19:42
3
Анонимен
Мога да предложа няколко подобрения! Първо лукът е по-добре да се настърже и с него може да настържете един морков(може и малко олио/зехтин преди да ги сложите на котлона). Когато добавите каймата, сипвате вътре малко червено вино и след това доматите. Става много по-добре
04.01.2022 18:32
6
Анонимен
Грешка! Не се сипва сосът при спагетите! Точно обратното правят италианците :)
28.11.2021 17:50
4
1
Христо Славейков
Хубава рецепта, но малко мързеливо написана, така че сами да се сещаме и импровизираме............!
19.08.2020 21:00
1
2
Яница Николова
Вкусни!
26.07.2018 01:23
2
1
Потребител#179600
Липсва червеното вино за соса,и не е написано,че соса се вари близо 3 часа,като не се покрива с капак тенджерата,а се изрязва кръгло парче домакинска хартия с диаметър колкото на тенджерето и се поставя директно върху соса.Огъня трябва да е много слаб,едвам да ври.
14.07.2018 11:44
10
11
1
Яни Атанасов
3 часа!! Да не печете прасе или агне. Това е сос, не му трябват повече от 30-40 мин. Мисля, че рецептата която знаете ви е заблудила доста. Надявам се, че не сте я приготвяли много пъти.
14.01.2021 19:12
4
Илиян Кулев
Супер е рецептата. Току що я сготвих и малката ми щерка каза, че е страшно вкусно и не остави нищо
в чинията. Става любима.
30.05.2017 21:17
6
3
Потребител#179600
Сигурно ще е вкусно,но липсват още 2 важни съставки-кервиз и червено вино за соса.Също така домашно приготвен бульон/fondo bruno/ ,които участвува в рецептата.Но.....да не издребняваме.Помня едно време как си гарнирах спагетите с.......кетчъп,нещо,което ако го поднесеш на италианец,със сигурност ще бъдеш жестоко нагрубен.Така че,добре си е и така.Наздраве...
13.11.2016 21:45
13
17
Теодора Мещерова
Отначало, когато започнах да готвя италианска кухня, знаех, че лукът и морковът се режат на ситно, но после разбрах, че се стържат. Пробвах и самият сос става по плътен, както за лазаня, така и за спагети
23.08.2016 14:28
12
1
Hristo Tomov
Не са ли малко 250 гр.кайма за пакет (500 гр.)спагети?Когато приготвям соса с лука запържва и един ситно нарязан морков.След смесване на соса и спагетите поръсвам с настърган кашкавал и запичам!Зеленината на снимката ми наподоби грах (не съм пробвал,но може да опитам с една шепа)!
23.08.2016 03:47
11
7
Джемиле Чешлиева
Как така се разбърква соса докато къкри, за да не се сгъсти? Соса не трябва ли да е гъст? Спагетите след отцеждане, не се ли измиват с топла вода и пак да се отцедят?
18.05.2016 02:19
22
10
Джемиле Чешлиева
И аз добавям кимион.
17.05.2016 21:35
1
6
К К
Любима рецепта!
17.05.2016 21:28
3
2
Марина
Добавям си и малко черен пипер и кимион към каймата :)
09.02.2016 17:05
4
6
Петя
На един пакет спагети 2 бр домати, какъв е този сос? Това си е само спагети с кайма
30.01.2016 15:14
10
6
1
Monika Ivanova
е ако харесвате по-течен сос сложете повече.не е тесто да не се изпече примерно ако не е точно по рецептата
06.05.2016 08:08
4
5
Ирина Андреева Jolie
И аз мога да ги ям постоянно.Правя си една голяяяяяма купа(не чуния) и като ги почнааааа :) Умирам за тях!
25.01.2016 19:39
4
1
Драга Мишева
Мога да си ги ям нонстоп.
14.01.2016 16:39
1
2
Деси Маринова
Класически вкус, винаги се получават и са изключително вкусни.
в чинията. Става любима.