Начин на приготвяне
Изключително лесна за приготвяне диетична супа без мазнина! С ядливите плевели, които са доказано полезни и пълни с витамини! Лека и засищаща, а същевременно набавяща на организма ни необходимите протеини, витамини А, В, С, К и др., калций, магнезий, фосфор, фибри и много други. А ето и как се приготвя!
В заврялата вода сипваме всичко наведнъж: нарязаните зеленини - щир, манголд, лобода, тученицата, магданоза и пресния лук заедно с граха, а малко след тях и финото фиде! Овкусяваме с хималайската сол, куркумата и черния пипер! Варим около 20 минути и нашата зелена супа е готова!
Срещат се хора с непоносимост към супи (особено постни супи), с интереси към суха храна, в тази връзка ще подсетя, че е изключително важно да с консумират течности и течна храна! Супата е желателно да присъства всеки ден в менюто ни, за да чувства организма ни лекота!