Начин на приготвяне
В голяма купа натрошаваме сирене, счупваме едно яйце, нарязваме магданоз и разбъркваме. След което отваряме пакета с корите. Режем ги по средата на две и слагаме малко от сместа, навиваме като големи сарми. Накрая намазваме малко олио, за да на се отварят. Прибираме във фризера.
Когато реша да направя панирани банички, изваждам от фризера. Не е нужно да чакате да се размразят. Леко с ножа ги разделяте, те лесно се отделят.
По това време пускаме фурната на 200 градуса.
И почваме да панираме. В една чиния слагаме галета, а в друга счупваме две яйца. Първо в яйцето, после в галетата и ги нареждаме в тава с хартия за печене. Поръсваме с черен сусам.
Изпичаме за 15 мин.
Бележка: От цялата доза излизат около 24 бр. малки банички. Правя два пакета по 12 бр. и ги слагам във фризера.