Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Малки панирани банички от фризера

Малки панирани банички от фризера

Н.АкифоваН.Акифова
Иноватор
2672k8892k3
Малки панирани банички от фризера
Снимка: Н.Акифова
2 / 6
16/06/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Практичната домакиня има винаги под ръка банички във фризера, които след това за нула време може да приготви по здравословен начин на фурна"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 1 п.к.
  • сирене - 100 г
  • яйца - 1 бр.
  • магданоз
  • олио
  • За панировка
  • галета - 1 ч.ч.
  • яйцa - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа натрошаваме сирене, счупваме едно яйце, нарязваме магданоз и разбъркваме. След което отваряме пакета с корите. Режем ги по средата на две и слагаме малко от сместа, навиваме като големи сарми. Накрая намазваме малко олио, за да на се отварят. Прибираме във фризера.

Когато реша да направя панирани банички, изваждам от фризера. Не е нужно да чакате да се размразят. Леко с ножа ги разделяте, те лесно се отделят.

По това време пускаме фурната на 200 градуса.

И почваме да панираме. В една чиния слагаме галета, а в друга счупваме две яйца. Първо в яйцето, после в галетата и ги нареждаме в тава с хартия за печене. Поръсваме с черен сусам.

Изпичаме за 15 мин.

Бележка: От цялата доза излизат около 24 бр. малки банички. Правя два пакета по 12 бр. и ги слагам във фризера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: