Начин на приготвяне
В голямата чаша (800 мл) на нутриблендер сложете измитата и нарязана на кубчета тиквичка. Прибавете яйцата и белтъците, магданозените стръкове, хималайската сол. Добавете пипер меланж (черен, бял и розов), кокосовото брашно, кокосовото масло и бакпулвера.
Блендирайте.
Оставете сместта да почине около 5 - 10 мин.
Загрейте гофретника. Намажете леко плочите с кокосово масло и с черпак сипвайте от сместта. Печете до готовност.
В случай че гофретите ви залепнат, изключете гофретника за около 3-4 мин. - от самата пара ще се отпуснат и отлепят лесно.
От посочените количества на продуктите се получават 6 бр. изпечени гофрети от тиквички.
Сервирайте нисковъглехидратните гофрети от тиквички топли или студени със сирене, кисело мляко или гарнирайте по ваш вкус.
Да ви е вкусно!