Руло с праскови

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак11219104
04/07/2019
"А сега повтаряйте след мен - Само едно парче, само едно парче, само едно парче "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо82 247
  • Преглеждания за месеца30580
  • Преглеждания за седмицата6775
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете прасковите на парчета, сложете захарта и залейте с вода. Водата да е един пръст над плодовете. Сварете ги до омекване. Прецедете и оставете настрана.

В купа счупете яйцата, добавете захарта и разбийте на пухкав крем. На порции прибавете брашното, бъркайки с лъжица, докато се хомогенизират добре продуктите.

От разбитата смес отделете в чаша и оцветете с какаото. Застелете голямата тава на печката с хартия за печене. Разтопете кравето масло, отгоре наредете прасковите.

Излейте кексовата смес върху тях и подравнете. С лъжица изсипете на няколко места от кафявата смес и разнесете на произволни фигури.

Изпечете рулото в предварително загрята на 200°C фурна за 8-10 мин. Върху кърпа поръсете захар. Обърнете рулото с праскови на кърпата и веднага навийте на руло.

Оставете вашето руло с праскови да се охлади напълно, преди да го развиете.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ivana Krasteva-Pieroni
Ivana Krasteva-Pieroni
04.07.2019 12:39
Не, при разбиването яйчената смес бухва достатъчно и не е необходимо набухвател!
8
0
Кристиан Александров
Никакъв набухвател ли не се добавя ?
0
0