Панирани топени сиренца с орехи и сусам

ЙоанаЙоана
Новак
28
91
736
24/05/2013
"Още по-хрупкави, още по-неустоими - това са нашите панирани топени сиренца със сусам "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 703
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренцата се овалват първо в яйцата, после в брашното, а после пак в яйцата.

След което и в предварително натрошените на дребно орехи и сусам, и се пържат в повече мазнина.

Рейтинг

5 8
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Калина
Калина
24.05.2013 08:57
и друг път съм правила тези сиренца, но само със орехи и наистина стават уникални, много вкусни!! добре, че ме подсетихте довечера ще ги направя
0
0