Начин на приготвяне
Нарежете плешката, така че да получите голяма тънка част като пържола. Може да получите една или две - зависи от плешката.
Омесете каймата със лука и подправките. Нарежете краставичките, сварете яйцата и ги нарежете на парчета, моцарелата също на едри парчета.
Месото овкусете със соев сос, сол, черен и червен пипер. Поръсете от краставичките и сложете яйца, кайма и моцарела.
Завийте стегнато месно руло и завийте в алуминиево фолио.
Така приготвените рула или едно руло - зависи от месото ви, са готови за пикник.
След като сте готови с жарта, слагате на скара и обръщате често от всички страни хубаво да се запече и задуши.
След разрязването на рулото ще разберете какъв уникален вкус има моето руло за пикник!
Опитайте - не е сложно, а е много вкусно!