Начин на приготвяне
В една купа слагате крем Оле и млякото, бъркате с миксер за 3 минути и се сгъстява. Този крем не се вари, след това добавяте крема сиреното и пак бъркате с миксера за две минути - това е много пухкав и лек крем за торти и пасти.
След което обелвате ананаса, изчиствате хубаво и нарязвате на кубчета.
Взимате подходяща тава, потапяме бисквитките в компота и нареждате отгоре, слагате от крема и ананаса, става три пласта - на всеки крем и ананас се слага и най-отгоре намазвате само крем.
Поръсвате бисквитената торта с нещо за украса, аз за целта използвах какаови бисквити. Може да се консумира веднага, без да чака в хладилник.
Доколкото знам рецептата е американска, да подчертая, това е било тяхната класическа бисквитена торта.