Бисквитена торта с пухкав крем

Н.АкифоваН.АкифоваПомощник Готвач11658286
08/07/2019
"Всички пътища у дома водят към хладилника, ако в него се крие Бисквитена торта с пухкав крем "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 927
  • Преглеждания за месеца430
  • Преглеждания за седмицата143
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • бисквити - 2 пакет
  • крем ванилия - 1 пакет Оле
  • крема сирене - 1 пакет Бор Чвор
  • ананас
  • компот - 1 в.ч. какъвто и да е
  • мляко - 500 мл
  • какаови бисквити - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В една купа слагате крем Оле и млякото, бъркате с миксер за 3 минути и се сгъстява. Този крем не се вари, след това добавяте крема сиреното и пак бъркате с миксера за две минути - това е много пухкав и лек крем за торти и пасти.

След което обелвате ананаса, изчиствате хубаво и нарязвате на кубчета.

Взимате подходяща тава, потапяме бисквитките в компота и нареждате отгоре, слагате от крема и ананаса, става три пласта - на всеки крем и ананас се слага и най-отгоре намазвате само крем.

Поръсвате бисквитената торта с нещо за украса, аз за целта използвах какаови бисквити. Може да се консумира веднага, без да чака в хладилник.

Доколкото знам рецептата е американска, да подчертая, това е било тяхната класическа бисквитена торта.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар