Начин на приготвяне
В дълбока купа сипете сметаната, кондензираното мляко, пудинга и сложете крема сиренето.
Разбийте с миксер до получаване на пухкав крем. Ако Ви се получи много гъст крема, добавете няколко супени лъжици прясно мляко и разбъркайте със шпатула.
Вземете бисквитите и всяка потапяйте в прясно мляко и ги подредете върху дъното на тава с диаметър 24 см..
Сложете половината крем, покрийте и заравнете равномерно.
Наредете втория ред бисквити, като пак ги потапяте в млякото и завършете с останалия крем.
В малка купа натрошете шоколада, сипете сметаната и разтопете в микровълнова или на водна баня.
Разбъркайте до получаване на шоколадов ганаш.
С тази смес покрийте вкусната бисквитена торта и по желание украсете с още бисквити и шоколадови пръчици.
Оставете в хладилник за няколко часа, да се охлади и стегне разкошната бисквитена торта с необикновен крем.
Източник: Блогът на Сия Рибагина.