Крехки свински гърди без кост със зеленчуци

Румяна С.Румяна С.Новак241635
08/07/2019
"Няма значение какъв е сезонът, добре приготвените свински гърди винаги ще са на мода "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо433
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на полумесеци, а морковите - на резенчета, на средно големи парчета.

Нарязваме свинските гърди, ако не сме ги взели нарязани на парчета, овкусяваме ги със подправките.

Поставяме в плика за печене първо нарязаните зеленчуци /тях не ги овкусявам/, след което отгоре върху тях нареждаме овкусените парчета свинско.

Маслото поставяме най-отгоре, разпределено равномерно.

Завързваме плика и слагаме в предварително загрята фурна на 200 градуса за 1 час и 10 минути.

Крехкото свинско е готово!

Бон Апети!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар