Начин на приготвяне
Свинските котлети се измиват, подсушават се и се натриват със зехтина.
Оставят се да престоят.
Наденичките се овалват в брашното.
Свинските пържоли се мариноват с червеното вино и мащерката.
Лукът се обелва и се срязва на две, доматите се измиват и се нарязват на четири, гъбите се почистват, измиват се и се напръскват с лимонов сок.
Наденичките се поставят на скарата и се държат 5 мин при 600 Вт.
Свинските котлети леко се подсушава с мека хартия и се държи на скарата 5 мин при 600 Вт и включен грил. Обръщат се, като се разменят местата на котлетите, и се допича още 4 мин.
По същия начин се приготвят и свинските пържоли.
Накрая върху скарата се слагат лукът, гъбите и доматите и се пекат 4 мин при 600 Вт и включен грил.
Месото и зеленчуците се подреждат върху голям поднос и се сервират.
Отделно в сосиери се поднасят подходящи сосове.
ВРЕМЕ: 31 мин