Вкусно панирано филе от акула

Румяна С.Румяна С.
Чирак
76
31
108
13/07/2019
"Има много начини за приготвяне на филе от акула, но този ни е любим, с винаги гарантиран вкусен резултат "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 090
  • Преглеждания за месеца426
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си на парчета филето от акула.

Овкусяваме го леко със сол и черен пипер и го оставяме на решетка или гевгир да се отцеди хубаво.

Панираме си парчетата, като потапяме в разбито яйце, след което овалваме в галета и накрая пак във яйце.

След което слагаме в сгорещеното олио всяко едно парче, пържим от двете страни до готовност.

Гарнираме панираната риба с лимон и салатка.

Бон Апети!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мартин
Мартин
13.07.2019 16:40
Много вкусна риба - една от любимите ми!
2
0