Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъби с бекон и крема сирене

Пълнени гъби с бекон и крема сирене

Пълнени гъби с бекон и крема сирене
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Бъдете честни, не ви ли приличан на бонбонки, ама такива, които се хапват с добре изстудена бира"

Необходими Продукти

  • гъби - 12 бр.
  • крема сирене - 1/2 пакет
  • бекон - 50 г
  • сол
  • зехтин
  • кашкавал - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете гъбите и отстранете пънчетата. Не ги хвърляйте! Сложете ги в тавичката, заедно с гъбите и ги изпечете и тях.

Нарежете бекона на дребно и го смесете с крема сиренето.

Напълнете гъбите със сместа. Подредете ги в тавичка. Посолете и ръснете малко зехтин.

Печете пълнените гъби в предварително загрята фурна на 200 градуса за половин час, като малко преди да ги извадите, сложете върху всяка гъба малко кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: