Сьомга със спанак в бутертесто

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак15427160
22/07/2019
"Изискан специалитет, който се приготвя изумително лесно "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо200
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган запържете за 5 мин. ситно нарязания лук и скилидката чесън.

Добавете бланширания спанак и гответе още 5 мин. Сложете крема сиренето, галетата и настъргания пармезан.

Овкусете с щипка черен пипер и сол. Отстранете кожата на рибата. Посолете.

Разстелете лист бутер тесто. Върху него сложете парчето сьомга. Отгоре разпределете спаначената плънка.

Загънете с бутер тестото, като спанакът трябава да остане отгоре. С остър нож прорежете квадрати в тестото. Намажете с прясно мляко.

Изпечете в предварително загрята на 200 градуса фурна с вентилатор за 5 мин. След това намалете фурната на 175 градуса и довършете печенето за около 25-30 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар