Начин на приготвяне
В тиган запържете за 5 мин. ситно нарязания лук и скилидката чесън.
Добавете бланширания спанак и гответе още 5 мин. Сложете крема сиренето, галетата и настъргания пармезан.
Овкусете с щипка черен пипер и сол. Отстранете кожата на рибата. Посолете.
Разстелете лист бутер тесто. Върху него сложете парчето сьомга. Отгоре разпределете спаначената плънка.
Загънете с бутер тестото, като спанакът трябава да остане отгоре. С остър нож прорежете квадрати в тестото. Намажете с прясно мляко.
Изпечете в предварително загрята на 200 градуса фурна с вентилатор за 5 мин. След това намалете фурната на 175 градуса и довършете печенето за около 25-30 мин.