Печено козе сирене със смокини

30/07/2019
"Козе сирене и смокини - добавете бутилка добре изстудено бяло вино за разкош и ще видите колко хубав е животът "
Приготвяне5 мин.
Готвене7 мин.
Общо12 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо688
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете козето сирене в огнеупорна керамична чиния/ купа.

Загрейте фурната на 220 градуса и печете 7-10 минути. Извадете от фурната.

Сложете мармалада върху сиренето или в отделна купичка и сервирайте веднага.

Може да нарежете сиренето на парчета и върху всяко парче да сложите по една лъжичка от мармалада от смокини.

Лесно и вкусно печено козе сирене!

Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
13.50 лв.
10.99 лв.
Виж ››

Красива и елегантна бамбукова дъска за рязане и сервиране. Изработена от качествен бамбук, със слюда в единия край, тази дъска за рязане е вашето решение за страхотно първо впечатление. Създава удобство в кухнята и се поддържа лесно. Ако търсите дъска за впечатляваща презентация, вече я намерихте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар