Меки банички на тиган

Sunny PetkovaSunny PetkovaНовак171021
30/07/2019
"Когато всички са гладни и вече ви чакат на масата, трябва да заложите на бърза и изпитана рецепта за банички на тиган "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо644
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето, яйцата и киселото мляко се разбъркват много добре, така че да няма бучки.

Листите на корите се разрязват през средата на широката страна.

Взимаме лист, сгъваме го по дължина на две, намазваме с олио, поръсваме с плънката половината от листа и започваме да го затваряме.

Прегъваме дългата страна на около 1.5-2 см и от другата страна го сгъваме на триъгълник. Загъваме го няколко пъти и го затваряме.

В сух тиган слагаме малко мазнина да загрее на силен котлон и слагаме баничките да се опържат от двете страни.

Стават много вкусни и меки банички на тиган!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар