Сос за рулца от раци

Sevdalina IrikovaSevdalina IrikovaМастър Шеф79323810801
04/08/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо192
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Майонезата смесваме със заквасената сметана и овкусяваме с бял пипер и щипка сол.

Измитите зелени подправки нарязваме на ситно.

Изцеждаме сока от лайма и настъргваме кората на цитруса.

Каперсите смиламе или нарязваме на много ситно.

Смесваме всички съставки, като консистенцията на соса не трябва да е рядка.

Заливаме рулцата, които може да консумирате както сурови, така и след термична обработка.

Съвет: Ако нарежете рулцата в купа и ги поднесете като салата, можете да прибавите и малко царевица.

Заливате със соса и разбърквате. Поднесете охладени.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар