Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Антипасти»Авокадо в бекон с уасаби

Авокадо в бекон с уасаби

Авокадо в бекон с уасаби
Снимка: Вилхелмина Николова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Пикантни хапки с авокадо - едно от нещата, които искате със сигурност да опитате в този живот"

Необходими Продукти

  • авокадо - 2 бр.
  • бекон
  • уасаби
  • клечки за зъби
  • бял пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем бекона на тънки слайсове. Намазваме бекона от едната страна с уасаби.

Махаме костилката от авокадото и го нарязваме на резенчета и ги увиваме в бекона.

За всеки случай забиваме клечките за зъби в авокадото, за да не се развият.

В тавичката слагаме хартия за печене и нареждаме резенчетата.

Слагаме ги в предварително загрята фурна на 200 градуса с вентилатор.

Когато са готови, ги поръсваме с бял пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: