Спагети Карбонара с розмарин

06/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо434
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме водата на котлона да заври, като добавяме няколко щипки сол.

През това време кълцаме бекона на дребно и го запържваме на уок тиган заедно с малко розмарин.

Когато водата е завряла, слагаме спагетите за около 10-тина минути.

През това време слагаме сметаната при бекона, да се затопли, като не сваляме тигана от котлона.

Вече готовите и изцедени спагети слагаме при бекона и сметаната и добавяме още розмарин.

Сваляме всичко от котлона и поръсваме спагетите Карбонара с пармезан отгоре.

По желание може да пошираме яйца със зеленчуци или просто да ги сварим и да ги нарежем отгоре върху спагетите Карбонара с розмарин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар