Начин на приготвяне
Пъдпъдъците сварих в тенджера под налягане заедно с нарязаната глава лук.
Прецедих бульона, прибавих струя зехтин и върнах в него обезкостеното пъдпъдъче месо.
Добавих 1 настърган на едно ренде морков, 2 нарязани на кубчета средно големи картофа, нарязани дръжки от 2 стръка целина, 2 с.л. сушени червени чушки /може да използвате и пресни/.
Когато зеленчукът се свари, сложих да се развари и шепа фиде.
Овкусих супата с малко суха чубрица и сол на вкус, след което застроих с 1 яйце, разбито в малко оцет и 1/2 кофичка кисело мляко.
Върнах супата от пъдпъдъци да заври на слаба степен на котлона...и това е.
Получи се разкошна супа от пъдпъдъци!