Печено свинско контрафиле на фурна

Ivi  VaccaIvi Vacca
Готвач
248
2k
677
608
30/08/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 120
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190°C.

Обилно намажете свинското контрафиле със зехтин и го поръсете с намачканите скилидки чесън.

Поставете го в подходяща тава и поръсете розмарина.

Печете около 2 часа или докато вътрешната температура на месото е достигнала 63°C.

Поднесете с гарнитура по желание.

Аз приготвих това печено свинско с броколи и пиперки, добавени във тавата с месото 20 минути преди да е готово месото.

Добър апетит с моето печено свинско контрафиле на фурна!

Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
47.99 лв.
Виж ››

Само си представете как влизате в кухнята и отваряте фурната, от която се носи невероятен аромат на вкусната гозба, която сте приготвили в новата си алуминиева тава. А защо не и сладкиш, с който да поглезите любимите си хора? Вашата квадратна тава с незалепващо покритие ще ви бъде верен помощник в тази мисия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар