Скариди в масло, копър и чесън на тиган

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
50
139
55
61
02/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 004
  • Преглеждания за месеца134
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме маслото да се разтопи в тигана, като през това време измиваме скаридите.

Задушаваме ги за 10-тина минути в маслото.

През това време смачкваме чесъна и изцеждаме лимона, прибавяме и копъра към сместа.

Добавяме всичко към скаридите в масло и ги оставяме за още 10-тина минути.

Може да сервираме скаридите в масло, копър и чесън на тиган с още малко копър отгоре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар