Начин на приготвяне
Почистете чушките от семенната час и ги нарежете на малки ивици.
Нарежете тиквичките на кубчета, лука на ситно, а морковите настържете.
Загрейте 2-3 с.л. олио в дълбок съд за пържене.
Изпържете пилешкото филе, нарязано по ваше желание - на късчета или ивици.
Отстранете филето от съда и поставете лука. Задушете го леко и прибавете останалите подготвени зеленчуци.
Задушете и пържете, като разбърквате до омекване на зеленчуците.
Прибавете обелените и нарязани домати, прибавете и пилешкото месо. Овкусете със сол.
Гответе до готовност на доматите - още 5-6 минути.
Поднесете лятното зеленчуково ястие с пилешко филе, поръсено със свеж магданоз.