Шкембе чорба с гъби кладница

10/09/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо194
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и нарязват на средно големи парчета.

На котлон се загрява маслото и гъбите кладница се запържват, за да си пуснат аромата.

Добавят се подправките, запържват се съвсем малко.

Внимателно на тънка струя се добавя прясното мляко, което предварително е темперирано на стайна температура.

Фалшивата шкембе чорба се оставя за още 10 мин на лек огън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар