Начин на приготвяне
Смесете в купа брашното, бакпулвера, захарта, ванилията и кората от лимон.
Направете кладенче в средата и добавете яйцето и мекото масло. Замесете ронливо тесто.
Застелете с хартия за печене тавичка с диаметър около 25 см.
Отгоре подредете т.н. тестени кладенчета (всяко се оформя като се взима около 1 с.л. от тестото и се прави на топчица, която се натиска леко в средата), в средата на всяко поставете по една малинка и залейте с по 1 непълна с.л. мед.
Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-на мин., след което извадете сладкиша и го поръсете с предварително счуканите орехи.
Върнете медения сладкиш отново във фурната и допечете за още 15-20 мин.
Поръсете сладкиша Медени кладенче с пудра захар.