Празнична руска салата

26/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо234
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелени картофите се нарязват на малки кубчета и се сваряват, докато омекнат.

Отцеждат се добре, прехвърляме в голяма купа. Добавя се майонеза и горчица, разбърква се.

Отделно се сварява 1-2 яйца и морков. Нарязват се на малки кубчета, добавяме в купата.

Шунка се нарязва на ситно, прибавяме и нея заедно с отцедени кисели краставички, нарязани на малки кубчета.

Разбъркват се всички продукти, да се смесят, и опитваме на вкус.

При нужда към руската салата се добавя малко сол.

Празничната руска салата се сипва се в дълбока чиния, декорира се с кръгчета сварен морков, резени маслинки и зелени листенца.

Поднася се охладена.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар