Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Руска салата»Руска салата с фарфале

Руска салата с фарфале

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5596k2k6
Руска салата с фарфале
Снимка: Мина Димитрова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6 - 8
"Изненада ли ви рецептата? А знаете ли колко е вкусна?"

Необходими Продукти

  • фарфале - 250 г
  • колбаси - 300 г телешки салам или шунков салам
  • моркови - 2 бр.
  • кисели краставички - 4 - 5 бр.
  • грах - 2 - 3 с.л. сварен
  • майонеза - 250 г
  • кисело мляко - 2 с.л. с висок процент масленост
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме фарфалето по указания начин на опаковката. Салама и маринованите краставички нарязваме на кубчета.

Морковите сваряваме в подсолена вода и също нарязваме на кубчета. Всички продукти отцеждаме, ако имат излишна вода.

В купа изсипваме всички продукти, разбъркваме ги хубаво и накрая добавяме майонезата и киселото мляко, разбъркваме отново до пълно хомогенизиране на салатата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: