Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Солено руло»Кашкавалено руло с кренвирши

Кашкавалено руло с кренвирши

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Кашкавалено руло с кренвирши1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
75 мин.
Порции
2-3
"Страхотна идея за мезе - гарнирайте на вкус и поднесете студено, за да впечатлите гостите"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 300 гр.
  • майонеза - 250 гр.
  • извара
  • кренвирши
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • чесън - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се слага в неголяма тавичка с вода на котлона докато омекне.

Върху намазана с мазнина плоскост разточвате кашкавала с точилката. Върху разточения кашкавал намазвате извара, майонеза. Поръсвате с черен и червен пипер и чубрица. Отгоре слагате нарязаните на ситно кренвирши. Може да прибавите и счукан чесън.

Кашкавалът се навива на стегнато руло и се слага в камерата да стегне. Поднася се като мезе нарязано на кръгчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

мима
мима
тази снимка я срещам вече няколко пъти, т.е. на всички видове рула!
15.09.2013 20:11